Opinie

8,5
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
8,5
Komfort
8,3
Lokalizacja obiektu
8,6
Udogodnienia
8,5
Personel
8,6
Stosunek jakości do ceny
8,7

Opinie

    Marek
    pl

    Ocena

    3,8
    25 września 2017

    Trzymać się z daleka!

    Villa Dalibor to jakieś nieporozumienie. Po raz pierwszy oceny z booking.com (holiday check i tripadvisor zresztą też) i nasze oczekiwania w sposób wręcz dramatyczny rozminęły się z tym co zastaliśmy na miejscu. To doprawdy trudne do uwierzenia, jak można dać się zwieść zdjęciom i opisowi. Co najgorsze opinie w internecie w żaden sposób nie wskazywały na możliwość takiej katastrofy. Przechodząc do szczegółów: - Szeroko opisywany bungalow to w rzeczywistości drewniana buda kryta chyba eternitem z dobudowanym plastikowym nie-wiem-do-końca-czym. Ogrodem zimowym? Salonem? Akwarium? W każdym razie siedząc tam człowiek czuje się jak manekin na wystawie sklepowej, ludzie chodzą sobie dookoła, raz nawet weszli do środka, sądząc że to recepcja. Na szczęście do użytku są gustowne papierowe rolety, po ich opuszczeniu wystrój zaczyna wyglądać na japoński. - "Widok na ogród i patio" sprowadza się do jakichś dwóch metrów kwadratowych chwastów oraz składowiska zardzewiałych mebli ogrodowych a także bliżej niezidentyfikowanej płachty. Duże wrażenie robi również wymiennik klimatyzatora, myślę że jego producent nie podejrzewa nawet, że sprzęt w takiej fazie rdzewienia jest jeszcze w stanie działać. - Otoczenie: brak słów dostatecznie negatywnie obrazujących kicz i bałagan tam panujące. Na środku potwornie zachwaszczonego "ogrodu" stoi coś co wygląda jak konfesjonał lub sławojka XXL. Nie wiem do czego to służy, pewnie ma uosabiać "świątynię dumania". Po kilku minutach takiego dumania, połączonego z kontemplowaniem ogrodu, osiągnąłem stan zaawansowanej nirwany, do czego zapewne przyczyniła się opisana poniżej muzyczka. - Wnętrze "bungalowu" woła o pomstę do nieba oraz o remont, a najlepiej rozbiórkę i to w trybie pilnym. Ściany niemiłosiernie brudne, przez sufit pokoju ciągnie się malowniczy zaciek wskazujący, iż eternit najwyraźniej nie jest zbyt szczelny. Na ścianach supertandetne obrazki typu "jeleń na rykowisku".
    Lokalizacja - do plaży jest 300 m., a sama plaża ładna, szeroka i piaszczysta (!!!).
    Ola PJ
    pl

    Ocena

    10
    18 września 2017

    Bardzo komfortowe warunki w szalonej cenie :)

    Apartament to luksus w czystej, acz chorwackiej postaci. Wyposażony doskonale w świetny sprzęt. Bogato oświetlony, bardzo komfortowy. W kuchni wszystko co potrzebne, by przygotować smaczny posiłek. Właściciel bardzo pomocny i sympatyczny.
    Jarosław
    pl

    Ocena

    8,3
    25 sierpnia 2017
    Problemy z ciepla woda w lazience oraz niesprawny prysznic, to troche utrudnialo pobyt.
    Wspaniala lokalizacja. Duze pomieszczenia. Bardzo dobra klimatyzacja.
    Viktor
    pl

    Ocena

    10
    3 lipca 2017

    rewelacja

    Wszystko było super. Polecam. Właściciel obiektu bardzo pomocny.
    SławomirP
    pl

    Ocena

    10
    3 lipca 2017

    Bardzo uczynny właściciel

    Właściciel bardzo uczynny. Na pewno wrócę tam w przyszłym roku. Ekstra basen. Wszystko bardzo bardzo pozytywnie oceniam. Owner very helpful. We will definitely return next year. Very large swimming pool. Everything very very positive
    Tomasz
    ie

    Ocena

    9,2
    10 czerwca 2017

    Jestem bardzo zadowolony z pobytu.

    Bardzo miły i uczynny właściciel. Willa bardzo ładna, nie daleko plaży. Było tam cicho i przytulnie a wieczorami nic nie zakłócało spokojnego wypoczynku. Wiele udogodnień dla gości takich jak grill, sauna, jacuzzi, możliwość pożyczenia rowerów itp. Bardzo polecam ten obiekt i z przyjemnością kiedyś jeszcze tam wrócę.
    Estelle
    fr

    Ocena

    3,3
    11 listopada 2017

    Very unpleasant stay

    We did not feel welcome at all. The owner was agressive, and not professional. - He does not take the credit card, does not have change... - No hot water in our room (cause he turned it up when we arrive at 6pm although he knew since the morning we were coming) - He stayed in the room upstairs with loud tv on - Treated us like children like : "dont break anyrhing ! Turn off the light ! Dont do this, do that !" I do not recommand this hotel.
    Douglas
    gb

    Ocena

    9,6
    19 października 2017

    Excellent accomodation in an historic village

    As we had a late flight home on the day of our departure the owner allowed us a late check out at no charge.
    Thephotochef
    gb

    Ocena

    5,8
    19 października 2017
    The room felt cluttered, so not everything felt clean, a bit of dust, the feel is quite retro and you can tell that lots of cigarettes have been smoked​ inside as the smell lingers. It was a shame we couldn't use the pool or jacuzzi.
    Our apartment had a nice, well equipped kitchen, the bathroom is fantastic. We went in off season so it was fantastic value for money. There is a smart TV, WiFi is good, nice balcony... wE enjoyed our night there
    si

    Ocena

    8,3
    18 października 2017

    OK.

    Location.
    Parking, wi-fi, large TV
    Hans
    de

    Ocena

    10
    9 października 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Paula
    de

    Ocena

    9,6
    8 października 2017

    Totally recommendable.

    Apartment was very clean and comfortable,the kitchen had everything you need. Located in a very quiet area.
    gb

    Ocena

    9,6
    4 października 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Jörgen Ekvall
    se

    Ocena

    5,8
    3 października 2017
    Dirty stairhouse. Pool dirty not healty. Garden👎
    Apartment ok but old smell of cigaretsmoke👎
    Joanna
    pl

    Ocena

    9,6
    31 sierpnia 2017

    Nice quiet place for families with all amenities available

    Bathroom should include regular shower, not only jacuzzi
    Great localisation and fantastic pool
    Wojciech
    pl

    Ocena

    10
    4 lipca 2017

    The best Holiday

    It was a great holiday with amazing people. The apartments were well-equipped and air-conditioned. The kitchen is supplied with a microwave, an electric cooker, a gas cooker, a tea-pot, a coffee machine and the cutlery and tableware etc. The swimming pool was cleaned by the owner every day at noon (110 thousands liters of water), Jacuzzi, sauna, BBQ, Jacuzzi outside – everything working well for us. The owner was really helpful and even asked us for watching stars with a telescope! In the end, he made a movie from a drone for us as a souvenir. We could also use bikes and a fishing rod. We will come back here for sure, 10 points are really fair.
    hr

    Ocena

    10
    1 lipca 2017
    We loved a hot tub in the garden.
    Nevenka
    hr

    Ocena

    10
    30 czerwca 2017
    Great location close to the beach and to the old town. The host is nice and helpful. The appartment had everything we needed and more. It was very quiet although there were other guests with children in other appartments at the same time.The apartment was beautiful, the lighting was lovely, the views were lovely and the owner was more than helpful.We will surely come again !
    Lothar
    de

    Ocena

    3,8
    18 czerwca 2017

    That was absolut the worst " so called" Appertemnt i ever lived.

    - Pool not ready for use and looked horrible. - The superior apartment was an old flat with owner's clothes in the closet. - There was a door from owner's room to oures - The bathtub water was not working and only allowed to shower and mould/grime and smell. - The washing machine was broken but got fixed. - The oven in the apartment was not safe (220V with an own plug on top) instad of high voltage. - Parking was an issue. - Grill was not clean, but was fixed after the complain.
    The owner changed the TV to one LCD one. Actually that was already promised inside the main booking.
    Chris and Bev
    au

    Ocena

    8,8
    12 czerwca 2017
    Pleasant bungalow in a good location. Grounds around the bungalow s bit tired. Beach quite close. Centre of town approximstely 1 km away.
Ładowanie opinii